ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ"

Λύτρωσε τον Παναθηναϊκό ο Εμμανουηλίδης

Ο 17χρονος άσος χάρισε τη νίκη στην U20 του Παναθηναϊκού με 1-0 επί του Ατρόμητου.

Λύτρωσε τον Παναθηναϊκό ο Εμμανουηλίδης

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα ήταν και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Ομως, ο Εμμανουηλίδης στο 86′ σημείωσε και το μοναδικό γκολ του ματς.  Ο Αποστολάκης από τα δεξιά πέρασε δυο παίκτες και έκανε την παράλληλη μπαλιά προς τον Εμμανουηλίδης και αυτός με ωραίο πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής στο 90′ του Κουντουριώτη.

Η ομάδα πέρασε στην κορυφή με 2 βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ που παίζει αύριο.

Οι συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Χαλκίδης, Οικονομόπουλος (68′ Παπαδόπουλος), Ντόκο, Μαυρομμάτης, Ζερβόπουλος, Σκεντεράι (78′ Ξεπαπαδάκης), Κουντουριώτης, Εμμανουηλίδης, Σούλτσε (46′ Καλομοίρης), Σέχου, Μπουζούκης, Αποστολάκης.

Ατρόμητος: Κίναλης, Βιταλιώτης, Τσεκερίδης, Παπαδογιωργάκης, Χοχλαστός, Ιμέρι, Νταβιώτης, Χατζοβασιλάκης, Τριμμάτης, Ρούνης, Νταούλιας. ‘Επαιξαν και οι Νιτσάκης, Koεχλέρ, Χιλάι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ