ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελπίζουν για λύση από UEFA και ΕΠΟ για την άδεια

Η προθεσμία για την κατάθεση των φακέλων αδειοδότησης έληξε, αλλά στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν πως θα βρεθεί λύση για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ελπίζουν για λύση από UEFA και ΕΠΟ για την άδεια

Η προθεσμία για την κατάθεση ολοκληρωμένων φακέλων στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ παρήλθε στις 31 Μαρτίου και με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο φάκελος του Παναθηναϊκού πηγαίνει προς… απόρριψη καθώς δεν είναι επαρκής.

Ωστόσο, στον σύλλογο δεν χάνουν την αισιοδοξία τους, ελπίζοντας ότι θα βρεθεί εν τέλει λύση μέσω της ΕΠΟ και της UEFA. H Ομοσπονδία έχει καταθέσει αίτημα στην UEFA για δεκαπενθήμερη παράταση στην κατάθεση των φακέλων, καθώς πλην του Παναθηναϊκού υπάρχουν κι άλλοι σύλλογοι με ελλιπείς φακέλους, αναμένοντας απάντηση από την Τρίτη και έπειτα.

Εκτός από το αίτημα για παράταση, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ποντάρει και στην αλλαγή του κανονισμού ο οποίος προβλέπει υποβιβασμό σε όσες ομάδες δεν καταφέρουν να παρουσιάσουν πλήρη φάκελο. Στο «τριφύλλι» ελπίζουν ότι οι πιέσεις της Super League προς την ΕΠΟ θα πιάσουν τόπο ώστε να υπάρξει μετατροπή της ποινής.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.449 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.