ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ενεργοποιήθηκε ο Αλαφούζος – Πήγε στη Super League για τα τηλεοπτικά

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έτρεξε το όλο θέμα και μάλιστα συμμετέχει στην επιτροπή η οποία θα συζητήσει για τα τηλεοπτικά των "άστεγων" ομάδων.

Ενεργοποιήθηκε ο Αλαφούζος - Πήγε στη Super League για τα τηλεοπτικά

Συγκεκριμένα, έπειτα από πρωτοβουλία του κ. Αλαφούζου, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έγινε νέα συνάντησηστα γραφεία του συνεταιρισμού με την παρουσία των οκτώ ομάδων, ενώ προσκλήθηκαν τόσο ο Άρης όσο και ο ΟΦΗ.

Αποφασίστηκε, μάλιστα, η συγκρότηση επιτροπής η οποία και εξουσιοδοτήθηκε για να προχωρήσει σε επαφές τόσο με τα κανάλια της Nova όσο και με την ΕΡΤ. Η επιτροπή αποτελείται από τους κ. κ. Αλαφούζο, Καρυπίδη, Σπανό, Μονεμβασιώτη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.