ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εκτός ελέγχου: Ετοιμάζονται για αποχή οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, με τους παίκτες να είναι εξοργισμένοι και να ετοιμάζονται για αποχή από τις προπονήσεις αν δεν δουν χρήματα στους λογαριασγμούς τους τους μέχρι τη Δευτέρα.

Εκτός ελέγχου: Ετοιμάζονται για αποχή οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού

Οι δυσάρεστες ειδήσεις συνεχίζονται για τον Παναθηναϊκό, οι φίλοι του οποίου διαβάζουν και βλέπουν κάθε μέρα ότι η ομάδα τους πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Οι σημερινές άσχημες εξελίξεις έχουν να κάνουν με τη νέα ασυνέπεια της διοίκησης προς τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ετοιμάζονται για αποχή από τις προπονήσεις!

Η κατάσταση έχει ως εξής: Οι “πράσινοι” συζήτησαν πριν από το σημερινό φιλικό με την Κ20 στο Κορωπί, για το θέμα των οφειλών. Αποφάσισαν να περιμένουν μέχρι τι2 2 το μεσημέρι για να δουν αν θα έχουν κατατεθεί το 30% των οφειλών του Οκτωβρίου στους ξένους, όπως είχε δεσμευτεί ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ και η κατάσταση στο Κορωπί έγινε εκρηκτική με τους ποδοσφαιριστές να εξοργίζονται και να φωνάζουν: “Μας κοροϊδεύουν κάθε φορά, δεν πάει άλλο”.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε μαζί τους και προκειμένου να τους ηρεμήσει, τους έδωσε ρεπό αύριο.  Αυτό που αποφάσισαν οι ποδοσφαιριστές είναι ότι αν μέχρι τη Δευτέρα δε μπουν  χρήματα στους λογαριασμούς τους (30% της δόσης Οκτωβρίου για τους ξένους και το 30% του Δεκεμβρίου για όλους), θα απέχουν από τις προπονήσεις! Μένει να δούμε αν, τελικά, η ΠΑΕ πληρώσει ή οι παίκτες θα προχωρήσουν σε αποχή, γεγονός που θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ