ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ

«Μπήκαν τα λεφτά, λήξαν το θέμα με τους ποδοσφαιριστές»

Διευκρινίσεις σχετικά με την αναστάτωση που δημιουργήθηκε στο Κορωπί, αλλά και με την καταβολή χρημάτων από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Μπήκαν τα λεφτά, λήξαν το θέμα με τους ποδοσφαιριστές»

Όπως έκαναν γνωστό οι «πράσινοι» και το απόγευμα, έπειτα από την απόφαση των ποδοσφαιριστών να προχωρήσουν σε αποχή από τις προπονήσεις αν δεν πάρουν χρήματα μέχρι τη Δευτέρα, στους λογαριασμούς των ξένων παικτών μπήκαν χρήματα και συγκεκριμένα εξοφλήθηκε η δόση του Οκτωβρίου.

Από την «πράσινη» ΠΑΕ, τονίζουν ότι «Η διοίκηση, τηρώντας την υπόσχεσή της για την καταβολή των οφειλομένων, κατέθεσε σήμερα στους λογαριασμούς των ξένων ποδοσφαιριστών το ποσό που  αντιστοιχεί στην εξόφληση της δόσης του Οκτωβρίου, όπως είχε δεσμευθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου στην συνάντηση που είχε με τους παίκτες την περασμένη Παρασκευή στο προπονητικό κέντρο».

Παράλληλα, προσθέτουν ότι το θέμα θεωρείται λήξαν  έπειτα από τις εξηγήσεις που δόθηκαν στη συνομιλία του κ. Κωνσταντίνου με τους αρχηγούς.  Τέλος, από την ΠΑΕ τονίζουν ότι: «Η διοίκηση επιθυμεί να γίνει αντιληπτό απ΄όλους ότι θα τηρήσει στο ακέραιο τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στους ποδοσφαιριστές, Έλληνες και ξένους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ