ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πασκουάλ: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το πλεονέκτημα»

Μονόδρομος η νίκη στο Μιλάνο για τον Τσάβι Πασκουάλ, ώστε το τριφύλλι να διεκδικήσει μέχρις... εσχάτων τις πιθανότητες εισόδου στα πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας.

Πασκουάλ: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το πλεονέκτημα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ στην κάμερα της Nova, κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Μιλάνο:

«Θα πρέπει να κερδίσουμε όπως είπαμε. Έχουμε το τελευταίο ματς της σεζόν. Έχουμε κάνει καλή δουλειά έως τώρα. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για το πλεονέκτημα έδρας. Αισθανόμαστε καλά, γιατί κάναμε καλή δουλειά έως τώρα. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο την Αρμάνι. Στην αρχή της σεζόν ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες, σαν ρόστερ και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Αυτό το έλεγα. Ενισχύθηκαν με τον Κουζμίνσκας και θα θέλουν μια νίκη για να κλείσουν τη σεζόν.

Πρώτα από όλα θα πρέπει να έχουμε δύναμη, σε άμυνα και επίθεση. Έχει πολύ ποιότητα σαν ομάδα και θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Επίσης, έχει πολύ ενέργεια σαν ομάδα η Αρμάνι. Έχουν παίκτες που μπορούν να σουτάρουν από μακριά. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε παίζοντας καλή άμυνα και τρέχοντας στην επίθεση. Θα παίξουμε με το στυλ μας ως Παναθηναϊκός».

Για τους Παππά – Λοτζέσκι: «Πολλές φορές οι γκαρντ μας είχαν προβλήματα. Θα χρειαστούν χρόνο, ώστε να βρουν ρυθμό. Αυτό συμβαίνει και με τους Παππά και Λοτσέσκι».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...