ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ελπίδα για διπλή «ανάσα» από… Μπεργκ στον Παναθηναϊκό

Μια σημαντική βοήθεια μέσω... ΗΑΕ, λόγω Μπεργκ περιμένουν στον Παναθηναϊκό.

Ελπίδα για διπλή «ανάσα» από... Μπεργκ στον Παναθηναϊκό

Μέρα με τη μέρα, οι δυσκολίες για τον Παναθηναϊκό αυξάνονται, καθώς ο σύλλογος προσπαθεί να βρει εναγωνίως πηγές εσόδων ώστε να καλύψει τις εκατοντάδες υποχρεώσεις του προς πιστωτές, πρώην αλλά και νυν ποδοσφαιριστές.

Η ανάγκη για ρευστό στα «πράσινα» ταμεία είναι μεγάλη, με τους «πράσινους» να αναμένουν σημαντική ενίσχυση από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Άλ Αΐν, μέσω των συμφωνηθέντων δόσεων για τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ.

Στον Παναθηναϊκό έχουν προσπαθήσει να πιέσουν τις καταστάσεις ώστε οι Άραβες να φανούν συνεπείς και ευελπιστούν πως την επόμενη εβδομάδα θα έρθει διπλή δόση ενίσχυσης από τα ΗΑΕ, ύψους 1.3 εκατ. ευρώ, δηλαδή τις δύο δόσεις που τους οφείλει η Αλ Αΐν για την μεταγραφή του Μπεργκ το περασμένο καλοκαίρι.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 93.792 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...