ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κίνηση «αποσυμπίεσης» από Ουζουνίδη

Τι αποφάσισε ο Εβρίτης τεχνικός μετά από τα τελευταία γεγονότα.

Κίνηση «αποσυμπίεσης» από Ουζουνίδη

Τις τελευταίες ημέρες, το κλίμα στο Κορωπί ήταν τεταμένο, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περίμεναν την διοίκηση να τηρήσει την υπόσχεσή της όσον αφορά τις πληρωμές, με την αποχή να υπάρχει ως σκέψη στο μυαλό των παικτών, σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πραγματοποίησε τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια της Τετάρτης ώστε να δει τις προθέσεις τους και κατανοώντας την ιδιαιτερότητα της κατάστασης αποφάσισε να τους δώσει άδεια για σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, αντί της προγραμματισμένης προπόνησης, τελευταίας πριν από το ρεπό για το Πάσχα.

Ο Εβρίτης τεχνικός έδωσε μια ημέρα επιπλέον ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να ηρεμήσουν και από Δευτέρα να πάρουν τις όποιες αποφάσεις.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.452 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.