ΚΛΕΙΣΙΜΟ
SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός: «Πληρώθηκαν οι ξένοι, από εβδομάδα και οι Έλληνες»

Στον Παναθηναϊκό ξεκαθαρίζουν ότι οι ξένοι ποδοσφαιριστές έχουν πληρωθεί, ενώ αναμένεται η εξόφληση και των Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Παναθηναϊκός: «Πληρώθηκαν οι ξένοι, από εβδομάδα και οι Έλληνες»

Στον Παναθηναϊκό θέλησαν να τοποθετηθούν σχετικά με την υπόθεση των πληρωμών των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι την Μεγάλη Τετάρτη γνωστοποίησαν ακόμη και προθέσεις για αποχή από τις προπονήσεις.

Παρά την χθεσινή διαβεβαίωση από πλευράς διοίκησης, υπήρξαν αρκετά ερωτηματικά για το κατά πόσο είναι δυνατή η κάλυψη ορισμένων δόσεων, όσον αφορά συμβόλαια όπως του Λουτσιάνο Νέβες.

Οι «πράσινοι» ξεκαθαρίζουν πάντως, ότι άπαντες οι ξένοι ποδοσφαιριστές έλαβαν τη δόση του Οκτώβρη, ενώ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, πιθανότατα την Τρίτη, οι Έλληνες παίκτες του «τριφυλλιού» θα λάβουν το 30% του μισθού του Δεκέμβρη, όπως είχε συμφωνηθεί.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.488 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.