ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιθυμία για ανανέωση συμβολαίου στον Δώνη

Στον Παναθηναϊκό επεξεργάζονται το ενδεχόμενο πρότασης νέου συμβολαίου στον Χρήστο Δώνη.

Επιθυμία για ανανέωση συμβολαίου στον Δώνη

Αυτήν την περίοδο, η πρώτη προτεραιότητα των διοικούντων την ΠΑΕ είναι η εξασφάλιση άδειας συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Super League, μια διαδικασία που περνά μέσα από το επικείμενο Δ.Σ της Super League αλλά και από τις κινήσεις της διοίκησης για την τακτοποίηση των εκκρεμών οφειλών.

Η εν λόγω διαδικασία θα κρίνει εν πολλοίς τους στόχους και την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ήδη, οι διοικούντες έχουν μπει σε σκέψεις για πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του Χρήστου Δώνη, καθώς έχουν μείνει απολύτως ικανοποιημένοι από την παρουσία του 23χρονου ποδοσφαιριστή, ιδίως στο δεύτερο μισό της σεζόν, όπου κλήθηκε να καλύψει τις απώλειες στη θέση του φορ.

Το συμβόλαιο του Δώνη λήγει το προσεχές καλοκαίρι και στον Παναθηναϊκό δεν θα ήθελαν να τον χάσουν, ωστόσο περιμένουν να δουν το τι μέλλει γενέσθαι με την αδειοδότηση και το αν θα υπάρξουν ποινές όσον αφορά τη μεταγραφική πολιτική από εδώ και στο εξής.

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.213 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...