ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Παίρνει κι άλλα χρήματα, Πέμπτη ή Παρασκευή, ο Λουτσιάνο», λένε στην ΠΑΕ

Στον Παναθηναϊκό επιμένουν ότι ο Λουτσιάνο Νέβες έχει πληρωθεί, τονίζοντας ότι θα λάβει εντός εβδομάδας ένα έξτρα ποσό.

«Παίρνει κι άλλα χρήματα, Πέμπτη ή Παρασκευή, ο Λουτσιάνο», λένε στην ΠΑΕ

Νωρίτερα, οι «πράσινοι» τοποθετήθηκαν σχετικά με τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για τα οφειλόμενα τους προς τον Λουτσιάνο, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να τονίζει ότι δεν έχει λάβει ούτε ευρώ από τον Σεπτέμβριο.

Στο «τριφύλλι» πάντως, ξεκαθαρίζουν ότι ο 25χρονος ποδοσφαιριστές έχει λάβει προ δεκαημέρου τα συμφωνηθέντα και μάλιστα ο ίδιος ζήτησε και ένα εξτρά ποσό, το οποίο σύμφωνα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού θα το πάρει την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με τα λεγόμενα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για το ζήτημα, η πλευρά του Λουτσιάνο Νέβες συνεχίζει να δηλώνει άγνοια τονίζοντας ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν έχει λάβει τα συμφωνηθέντα…

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.336 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.