ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ψήφισαν Καλάθη με… κλειστά μάτια οι Τζέιμς και Γκιστ! (pic)

Έκαναν το... χρέος τους οι Τζέιμς Γκιστ και Μάικ Τζέιμς.

Ψήφισαν Καλάθη με... κλειστά μάτια οι Τζέιμς και Γκιστ! (pic)

Δίχως δεύτερη σκέψη, οι Τζέιμς Γκιστ και Μάικ Τζέιμς έδειξαν την προτίμηση τους στον φίλο και συμπαίκτη τους, Νικ Καλάθη, ο οποίος είναι ένας εκ των υποψηφίων MVP της φετινής σεζόν στην Euroleague.

Οι δύο Αμερικανοί καλαθοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν επισήμανση το όνομα του Καλάθη, στην αντίστοιχη ανάρτηση της Euroleague που προαναγγέλλει την ψηφοφορία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.