ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διασυρμός: Θέμα στο BBC η απεργία στον Παναθηναϊκό

Θέμα στο μεγαλύτερο ειδησεογραφικό Μέσο της Αγγλίας έγινε η απεργία των παικτών του Παναθηναϊκού.

Διασυρμός: Θέμα στο BBC η απεργία στον Παναθηναϊκό

Οπως καταλαβαίνει κανείς, η είδηση έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και ο Παναθηναϊκός διασύρεται, εξαιτίας μιας απούσας διοίκησης και των όλων όσων ταπεινωτικών συμβαίνουν στο κλαμπ το τελευταίο διάστημα.

Ο δημοσιογράφος Matt Davis ασχολείται με το θέμα και γράφει στο BBC:

«Οι παίκτες της κορυφαίας ομάδας του Παναθηναϊκού κάνουν απεργία για να διαμαρτυρηθούν για τους οφειλόμενους μισθούς τους από πέρσι.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 17.094 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι ποδοσφαιριστές, που περιμένουν ακόμα τη δόση του Δεκεμβρίου και δεν έχουν πληρωθεί μέσα στο 2018, ξεκίνησαν την απεργία από τη Δευτέρα.

Το αθηναϊκό κλαμπ είπε στο BBC Sport πως οι παίκτες θα πάρουν την πληρωμή του Δεκεμβρίου την Πέμπτη και τότε αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Το παιχνίδι της Super League απέναντι στον τέταρτο της βαθμολογίας Ατρόμητο την Κυριακή, αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά.

Ο Παναθηναϊκός, 20 φορές πρωταθλητής Ελλάδας, είναι ένατος στο πρωτάθλημα και την τελευταία εβδομάδα τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών καθώς απέτυχε να πληρώσει τα χρέη του στον Γερμανό, πρώην αμυντικό του, Γενς Βέμερ.

Είναι το τελευταίο από μια σειρά περιστατικών στη Super League αυτή τη χρονιά.

Την τελευταία εβδομάδα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τιμωρήθηκαν με 400.000 ευρώ και διατάχθηκαν να πάνε σε… διακοπές από τον πρόεδρο του κλαμπ λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων.

Τον τελευταίο μήνα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με τρία χρόνια αποκλεισμό για την εισβολή του στο γήπεδο με όπλο, στη διάρκεια ενός ντέρμπι με την ΑΕΚ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.