ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κουρμπέλης σε Ουζουνίδη: «Καμία προπόνηση αν δεν πληρωθούμε»

Οριστική η απόφαση των ποδοσφαιριστών για αποχή από τις προπονήσεις αν δεν πληρωθούν όλα τα οφειλόμενα.

Κουρμπέλης σε Ουζουνίδη: «Καμία προπόνηση αν δεν πληρωθούμε»

Αργά το βράδυ χθες, ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε τηλεφωνικά με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και ανακοίνωσε την απόφαση των παικτών να απέχουν από τις προπονήσεις μέχρι να εξοφληθούν

«Κόουτς, έχουμε πάρει μια συνολική απόφαση. Δεν κατεβαίνουμε στις προπονήσεις αν δεν πάρουμε όλα τα χρήματα του Δεκεμβρίου και δεν πάρει και ο Λουτσιάνο του Οκτωβρίου. Είναι απόφαση που πήραμε», τόνισε.

Ο τεχνικός της ομάδας μίλησε με τον Βασίλη Κωνσταντίνου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ υπογράμμισε ότι οι ποδοσφαιριστές θα πληρωθούν την Πέμπτη. Ετσι, λοιπόν, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ζήτησε από τον Κουρμπέλη να γίνουν προπονήσεις μέχρι την Πέμπτη και αν ούτε τότε μπουν τα χρήματα, να κάνουν αποχή. Ο Κουρμπέλης τόνισε  ότι η απόφαση είναι οριστική και συλλογική και δεν πρόκειται να αλλάξει.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.302 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μένει να δούμε αν, τελικά, η ΠΑΕ θα φανεί συνεπής για μια φορά και αν θα πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές τις οφειλές για να μπει ένα τέλος σε όλη αυτή την ταλαιπωρία ή ο κατήφορος θα συνεχιστεί.

Panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...