ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

Ως πότε θα συνεχιστεί το θέατρο του παραλόγου στον Παναθηναϊκό;

Ο Παναθηναϊκός ζει την απόλυτη παράνοια και η απορία όλων είναι τι θα κάνει, τελικά, η διοίκηση για να σταματήσει η κατρακύλα. Η θέση του panathinaikos24.gr.

Ως πότε θα συνεχιστεί το θέατρο του παραλόγου στον Παναθηναϊκό;

Υστερα από την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να μη βάλει άλλα χρήματα στην ομάδα, το βίαιο ξήλωμα στο ρόστερ και σε διοικητικό επίπεδο που ακολούθησε, τις προσφυγές, την αφαίρεση βαθμών λόγω Βέμερ και όλα τα υπόλοιπα φρικτά ζει ο Παναθηναϊκός οργανισμός, ήρθε και η απόφαση των παικτών του “τριφυλλιού” για αποχή μέχρι να πληρωθούν.

Μην τα βάζει κανείς με τους ποδοσφαιριστές. Οσοι έχουν μείνει, έχουν κάνει υπομονή, έχουν βάλει πλάτη, έχουν σεβαστεί και με το παραπάνω τον σύλλογο, αλλά δε βλέπουν από την πλευρά τους σεβασμό από τη διοίκηση. Ολοι κατανοούν τις δυσκολίες και τα προβλήματα που υπάρχουν. Γι αυτό και είναι εκεί και δίνουν τη δική τους “μάχη”. Είναι, όμως, άλλο αυτό και άλλο η ασυνέπεια και τα ψέματα από πλευράς διοικούντων στο θέμα των οφειλών. Για μια ακόμη φορά, οι “πράσινοι” άκουσαν υποσχέσεις, αλλά είδαν να γίνονται τα μισά.

Διότι μπορεί να μπήκαν χρήματα σε λογαριασμούς, έστω και με καθυστέρηση, αλλά αυτό που έγινε με τον Λουτσιάνο (παρά τη διάψευση της ΠΑΕ) ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι “πράσινοι” λειτουργούν συλλογικά και αποφασίζουν να απέχουν από τις προπονήσεις μέχρι να πληρωθούν. Αρκετή υπομονή έκαναν.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.201 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το μεγάλο ερώτημα είναι τι κάνουν οι διοικούντες. Πως… αντιδρούν σε όλο αυτό το κακό που έχει προκληθεί στον Παναθηναϊκό. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου λέει ότι θα γίνουν πληρωμές την Πέμπτη, αλλά ποιος μπορεί να είναι σίγουρος ότι αυτό θα συμβεί. Κι αν ακόμα συμβεί, θα σβήσουν τα προβλήματα, από τη στιγμή που η εμπιστοσύνη από τους παίκτες έχει χαθεί;

Ιδρώνει το αυτό των ανθρώπων της ΠΑΕ και του μεγαλομετόχου ή όχι; Καταλαβαίνει κανείς τι πραγματικά συμβαίνει στον ταλαιπωρημένο και απαξιωμένο Παναθηναϊκό με αποκλειστική ευθύνη της κεφαλής; Ως πότε θα συνεχιστεί όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου και το απόλυτο μαρτύριο για τον σύλλογο και τον κόσμο του;

Το panathinaikos24.gr θα συνεχίζει να καταγράφει την επικαιρότητα στον Παναθηναϊκό, όπως οφείλει να κάνει ως δημοσιογραφικό Μέσο με ρεπορτάζ του “τριφυλλιού” σε όλα τα τμήματα. Θα παίρνει, όμως, και θέση για όλα όσα συμβαίνουν, δίχως να κρύβεται και δίχως να στρουθοκαμηλίζει. Η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχει φτάσει στο απροχώρητο και αυτό πρέπει να το καταλάβει καλά ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος καλείται να τοποθετηθεί για όλα όσα συμβαίνουν και θα συμβούν από εδώ και στο εξής.

Υπάρχουν ερωτήματα, τα οποία δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητα. Γιατί έφτασε το κλαμπ ως εδώ, τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής και ποιο είναι το μέλλον; Ποια τα σχέδια του ιδίου και κυρίως ποιο το “αύριο” της ομάδας. Απαιτούνται απαντήσεις και φυσικά πράξεις για τον Παναθηναϊκό, προτού να είναι αργά. Βρισκόμαστε στο παρά πέντε και άλλος χρόνος δεν πρέπει να χαθεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...