ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

Πληρώστε και παραδώστε τον Παναθηναϊκό

Η κατάσταση έχει φτάσει στο «και πέντε» για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Περιθώρια για νέες παρατάσεις και περιπέτειες δεν υπάρχουν. Ο Γιάννης Αλαφούζος πρέπει να πληρώσει και να δώσει στον επόμενο. Η θέση του panathinaikos24.gr.

Πληρώστε και παραδώστε τον Παναθηναϊκό

Για μια ακόμη φορά ο Παναθηναϊκός διασύρθηκε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά κινδυνεύει με αφανισμό, μετά την αναβολή του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, στο οποίο θα γινόταν η συζήτηση για την αλλαγή της ποινής υποβιβασμού για ομάδες οι οποίες δεν παίρνουν άδεια. Μια συζήτηση που αφορούσε σε μέγιστο βαθμό το «τριφύλλι», καθώς οι άνθρωποί του, «φρόντισαν» να μην έχουν καθαρό φάκελο για την αδειοδότηση και να ποντάρουν τα περισσότερα σε μια διαφαινόμενη αλλαγή της ποινής.

Κάθε μέρα η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη. Χρέη, ασυνέπεια, αποχή από τις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές,  αφαιρέσεις βαθμών, προσφυγές, δικαστήρια, διεθνής διασυρμός στα ευρωπαϊκά Μέσα, ζοφερό παρόν, αβέβαιο μέλλον και η ομάδα στο χείλος του γκρεμού και ένα βήμα πριν από τον υποβιβασμό.

Και στη μέση ένα κόσμος στα όρια της τρέλας, ένας κόσμος στα κάγκελα που παρακολουθεί τον αγαπημένο του σύλλογο να ζει τη χειρότερη περίοδο της ιστορίας του, εξαιτίας των φρικτών λαθών και των απαράδεκτων πρακτικών του μεγαλομετόχου, Γιάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.205 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον, δεν πάει άλλο. Αρκετά διασύρθηκε, αρκετά πληγώθηκε ο Παναθηναϊκό. Απαιτείται αλλαγή εδώ και τώρα. Χρονικά περιθώρια περισσότερα δεν υπάρχουν. Το γράφαμε και σε προηγούμενο κείμενο, το τονίζουμε και τώρα. Οι υπεύθυνοι και συγκεκριμένα ο κ. Αλαφούζος, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν έχει εδώ και καιρό τη διάθεση να συνεχίσει να έχει τα ηνία του κλαμπ, πρέπει να πληρώσει και να παραδώσει την ΠΑΕ, προκειμένου να έρθει ο επόμενος.

Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Ο μεγαλομέτοχος είχε όλη την καλή διάθεση το 2012 να σώσει το «τριφύλλι» και να το  βάλει στον ίσιο δρόμο, όταν κανείς δεν έπαιρνε μια τέτοια απόφαση. Την πήρε και μπράβο του, αλλά απέτυχε. Και το κατάλαβε έξι χρόνια μετά.

Δεν οδηγεί πουθενά όλο αυτό το θέατρο παραλόγου που παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό. Και κακό για τον Παναθηναϊκό είναι όλο αυτό που συμβαίνει και για τον ίδιο τον Αλαφούζο και τους συνεργάτες του. Η μοναδική λύση είναι να πληρωθούν τα χρέη, οι υποχρεώσεις και αφού το πράγμα «καθαρίσει» να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την αλλαγή σκυτάλης και τη νέα διοίκηση.

Πρώτα, όμως, πρέπει να επιστρέψει το κλαμπ στην όποια κανονικότητα, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα έρθουν τα πολύ χειρότερα, τα οποία θα καταστρέψουν μια καλή τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.