ΕUROLEAGUE

Εκλογές στην Euroleague το καλοκαίρι μετά την παρέμβαση του Παναθηναϊκού!

Panathinaikos24 Team
12.04.2018 | 13:06
Εκλογές στην Euroleague το καλοκαίρι μετά την παρέμβαση του Παναθηναϊκού! | Panathinaikos24.gr

Έπειτα από την παρέμβαση του Παναθηναϊκού, ο Τζόρντι Μπερτομέου δεσμεύτηκε ότι θα γίνουν εκλογές το καλοκαίρι για τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της διοργάνωσης.

Σημαντικές είναι οι ειδήσεις που προκύπτουν από τη συνάντηση των μετόχων της Euroleague στη Μαδρίτη, με τον Τζόρντι Μπερτομέου να απαντά θετικά στο θέμα που έθεσε ο Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τονίζοντας ότι το καλοκαίρι θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη εκτελεστικού διευθυντή στη διοργάνωση!

Οι «πράσινοι» έθεσαν, όπως αναμενόταν, όλους τους προβληματισμούς που είχαν περί των χορηγιών και τα δυσανάλογα έσοδα που προκύπτουν σε σχέση με τα έξοδα των μετόχων για τη δημιουργία ανταγωνιστικού προϊόντος, ενώ παράλληλα τέθηκε και θέμα Μπερτομέου, με τον ίδιο να απαντά πως από τη στιγμή που υπάρχει έστω και μια ομάδα που θέτει τον ανάλογο προβληματισμό, τότε θα διενεργηθούν εκλογές.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έθιξε και θέμα της τιμωρίας του από την Euroleague για τις αναρτήσεις του και τα σχόλια στα social media, με τον Παναθηναϊκό να αντιδρά στα λεγόμενα των υπεύθυνων που τόνιζαν ότι όλες οι ομάδες είχαν ταχθεί υπέρ της τιμωρίας. Όταν όμως οι «πράσινοι» ζήτησαν τις τοποθετήσεις των μετόχων, ουδείς απάντησε, με τον εκπρόσωπο της Εφές να απαντά ότι «δεν ερωτηθήκαμε ποτέ, ούτε έχουμε σχέση με αυτή την τιμωρία».