ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Ευρωλίγκα: “Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό – Δυστυχώς, ο κ. Γιαννακόπουλος έφυγε”

Η Ευρωλίγκα πήρε θέση για όλα όσα συνέβησαν σήμερα, σχετικά με τη μεγάλη της κόντρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ευρωλίγκα:

Η θέση της Ευρωλίγκας

«Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέτασε τις πρόσφατες δημόσιες δηλώσεις του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, συμπεριλαμβανομένου και του φακέλου που είχε πρόσφατα μοιραστεί σε πολυάριθμα Μέσα ενημέρωσης στην Ευρώπη.

Όλοι οι σύλλογοι, με μοναδική εξαίρεση τον Παναθηναϊκό, συμφώνησαν ομόφωνα ότι τέτοιες δηλώσεις προκαλούν ζημιά στην EuroLeague. Το ιδιοκτησιακό καθεστώς των μετόχων της ECA καταδικάζουν τη συμπεριφορά του κ. Γιαννακόπουλου και του ζητούν να σταματήσει αμέσως τις δηλώσεις του. Οι σύλλογοι υπενθύμισαν κατηγορηματικά στον Παναθηναϊκό και στον ιδιοκτήτη του ότι υπάρχουν εσωτερικές διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για να εκφράσουν αποκλίσεις ή ερωτήσεις όπως επανειλημμένα έχουν εγκριθεί από τους μετόχους, συμπεριλαμβανομένου και του Παναθηναϊκού. Επίσης, όλοι οι Σύλλογοι εξέφρασαν τον τον απόλυτο σεβασμό προς τον Παναθηναϊκό ως ιστορικό θεσμό του ευρωπαϊκού μπάσκετ και μέτοχο της ECA.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.478 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Ο κ. Γιαννακόπουλος ζήτησε από τους παρευρισκόμενους μετόχους της ECA να εξουσιοδοτήσουν τον διευθύνοντα σύμβουλο της μπάσκετ της EuroLeague να του δώσει αμνηστία στην ποινή που του έχει επιβληθεί για απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα. Οι σύλλογοι απέρριψαν ομόφωνα αυτό το αίτημα, μετά από το οποίο ο κ. Γιαννακόπουλος έφυγε δυστυχώς από τη συνάντηση πριν από τη σύναψή του.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...