ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παραμένουν σε επιφυλακή οι παίκτες – Τι θα ζητήσουν από τη διοίκηση

Η αποχή έληξε, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού παραμένουν... στην πρίζα.

Παραμένουν σε επιφυλακή οι παίκτες - Τι θα ζητήσουν από τη διοίκηση

Οι πράσινοι επέστρεψαν στις προπονήσεις από το απόγευμα της Τετάρτης, λήγοντας την αποχή, με το ενδεχόμενο επανάληψής της να παραμένει ανοιχτό. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έλαβαν το 30% της δόσης του Δεκέμβρη, ωστόσο, σύμφωνα με τη «Live Sport», στις μεταξύ τους συζητήσεις τόνιζαν ότι δεν θα εφησυχάσουν.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα απαιτήσουν έγκαιρη ενημέρωση από τη διοίκηση όσον αφορά το πόσα λεφτά θα μπουν στην επόμενη πληρωμή αλλά και την ακριβή ημερομηνία της.

Μην έχοντας πλέον εμπιστοσύνη στη διοίκηση, οι παίκτες των «πρασίνων» θα ζητήσουν λεπτομερή ενημέρωση για την επόμενη πληρωμή κι αν παρατηρηθούν εκ νέου ζητήματα καθυστερήσεων στην καταβολή των μισθών, τότε η συζήτηση για αποχή θα επανέλθει στο προσκήνιο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.220 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...