ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Οπαδοί στην προπόνηση του ΠΑΟ: «Το ΟΑΚΑ θα είναι φωτιά. Είμαστε δίπλα σας»

Πάνω από 300 οπαδοί του Παναθηναϊκού έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση του Παναθηναϊκού για να στηρίξουν την ομάδα ενόψει Ρεάλ.

Οπαδοί στην προπόνηση του ΠΑΟ: «Το ΟΑΚΑ θα είναι φωτιά. Είμαστε δίπλα σας»

«Είμαστε δίπλα σας ό,τι και να γίνει. Να το ξέρετε. Και εμείς γνωρίζουμε ότι μπορείτε να προκριθείτε. Να είστε σίγουροι ότι την Τρίτη και την Πέμπτη το ΟΑΚΑ θα είναι φωτιά, θα είναι όπως πρέπει για να σας δώσει ώθηση να πάρουμε τις νίκες», ήταν τα πρώτα λόγια των οπαδών που συνέχισαν:

«Ξέρουμε τι συμβαίνει με την Ευρωλίγκα. Ακόμη κι έτσι όμως μπορούμε να περάσουμε στο final 4 και να πάμε να το πάρουμε. Είμαστε όλοι εδώ, είμαστε όλα δίπλα σας».

Οι οπαδοί είχαν συνομιλία με τον προπονητή της ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ:  «Είμαστε υπερήφανοι για εσένα. Που είσαι προπονητής μας και για τις δηλώσεις που έχεις κάνει που αρμόζουν σε έναν άνθρωπο του Παναθηναϊκού».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.666 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Καταλανός τεχνικός τους ευχαρίστησε τους οπαδούς για την παρουσία τους και την στήριξή τους στην ομάδα και τους υποσχέθηκε ότι όλοι θα κάνουν τα πάντα για πρόκριση στο φάιναλ φορ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...