ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάσο: «Δύσκολα θα παίξει με Παναθηναϊκό ο Γιουλ»

Ο προπονητής της Ρεάλ παραδέχθηκε ότι είναι αμφίβολη συμμετοχή του Σέρχιο Γιουλ στα ματς με τον Παναθηναϊκό.

Λάσο: «Δύσκολα θα παίξει με Παναθηναϊκό ο Γιουλ»

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Φουενλαμπράδα στην δική της πρόβα τζενεράλε για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό στην προημιτελική φάση της Euroleague.

Ο Σέρχιο Γιουλ, όπως και ο Φακούντο Καμπάτσο, έμειναν εκτός 12άδας, με τον Πάμπλο Λάσο να παραδέχεται σε δηλώσεις του ότι ο πρώτος δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Όσον αφορά στον Σέρχιο Γιουλ, είναι δύσκολο να πάρει λεπτά συμμετοχής κόντρα στον Παναθηναϊκό, χωρίς να έχει αγωνιστεί νωρίτερα σε κάποιο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Λάσο και συμπλήρωσε.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.919 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Πάντα βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο και είναι αλήθεια ότι όλη τη σεζόν περνούσαμε καθημερινά τεστ με τους τραυματισμούς. Παίκτες να βγαίνουν και να επιστρέφουν και αυτό να επιβαρύνει τους υπόλοιπους. Αλλά, πιστεύω ότι η ομάδα είναι καλά και έχει ένα καλό σερί νικών.

Τώρα, αν με ρωτάτε τι θα προτιμούσα. Θα ήθελα ο Γιουλ να ήταν καλά και να έπαιζε στο ΟΑΚΑ και να άφηνα εκτός τον Καμπάτσο, για τον οποίο θα δούμε πως θα είναι. Επίσης, να δούμε και τον Ρούντι πως θα είναι, λόγω του προβλήματος στον αστράγαλο, αλλά αυτό που προέχει τώρα είναι να προετοιμαστούμε καλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...