ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (17:00)

Νίκη για να παραμείνει… ζωντανός

Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό που πρέπει να φύγει με το «διπλό» από την Αλεξανδρούπολη (vs Εθνικός, 17:00) για να διατηρηθεί στη μάχη αποφυγής του υποβιβασμού, μέσω των πλέι άουτ.

Νίκη για να παραμείνει... ζωντανός

Η ήττα με 3-2 σετ από τη Νίκη Αιγινίου στην Κυψέλη, μπορεί να πόνεσε, αλλά δεν καταδίκασε το τριφύλλι, όπως παραδέχθηκε στις δηλώσεις του ο Σωτήρης Πανταλέων. Το έργο του Παναθηναϊκού για την εξασφάλιση της σωτηρίας μέσω των πλέι άουτ έγινε πιο δύσκολο, ωστόσο τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη.

Η πρώτη ευκαιρία ώστε να ανατραπεί η κατάσταση έρχεται σήμερα, μέσω της Αλεξανδρούπολης, με την ομάδα του Ανδρεόπουλου να αντιμετωπίζει τον Εθνικό στην έδρα του, αναζητώντας το «διπλό» ώστε η ομάδα να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της αποφυγής του υποβιβασμού.

Στα ευχάριστα για τον Παναθηναϊκό η επιστροφή του νεαρού άσου του, Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική και ενσωματώθηκε στην αποστολή του τριφυλλιού.

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.884 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σωτήρης Πανταλέων είπε τα εξής για το παιχνίδι: «Την Τετάρτη χάσαμε μεγάλη ευκαιρία στην έδρα μας αλλά δε μας βοηθάει να στεκόμαστε εκεί. Εχουμε άλλα τρία ματς που πρέπει και μπορούμε να νικήσουμε. Χάθηκε μία ευκαιρία για τρίποντο αλλά δεν καταδικαστήκαμε. Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν μάθει να παλεύουν στα δύσκολα και αυτό θα κάνουμε και στην Αλεξανδρούπολη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...