ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (17:15, PANATHINAIKOS24.GR LIVE)

Πάλης… συνέχεια στο γήπεδο, για τη φανέλα

Panathinaikos24 Team
15.04.2018 | 10:45
Πάλης… συνέχεια στο γήπεδο, για τη φανέλα | Panathinaikos24.gr

Μέσα στον κυκεώνα προβλημάτων και της αβεβαιότητας σχετικά με την επόμενη ημέρα, τα παιδιά του Μαρίνου Ουζουνίδη επιστρέφουν στους αγωνιστικούς χώρους με στόχο να κάνουν το καλύτερο δυνατό κόντρα στον Ατρόμητο.

Η σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο (17:15) ολοκληρώνει μια αρκετά ταραχώδη εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό, με τους ποδοσφαιριστές των πρασίνων να προχωρούν σε διήμερη αποχή, ούτως ώστε να λάβουν έστω ένα μέρος από τα χρήματα που τους όφειλε η διοίκηση.

Παράλληλα, επικυρώθηκε η επιβολή ποινής στο τριφύλλι για την υπόθεση Βέμερ, που οδήγησε στην αφαίρεση τριών βαθμών και έστειλε τον Παναθηναϊκό στην 11η θέση του πρωταθλήματος.

Οι ειδήσεις που έρχονται από το εξωαγωνιστικό μέτωπο και η αβεβαιότητα που υπάρχει σχετικά με την επόμενη ημέρα δεν αποτελούν τα καλύτερα δυνατά εχέγγυα ώστε να υπάρξει πλήρης συγκέντρωση στο αγωνιστικό σκέλος.

Παρά τα προβλήματα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό στα εναπομείναντα ματς, αρχής γενομένης από το σημερινό με τον Ατρόμητο, την ομάδα-αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος.