ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο Άμπου Ντάμπι ο Κωνσταντίνου

Έφυγε για τα Εμιράτα ο Βασίλης Κωνσταντίνου ώστε να βρει λύση για την υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ.

Στο Άμπου Ντάμπι ο Κωνσταντίνου

Οι δύο ληξιπρόθεσμες δόσεις που όφειλαν να καταθέσει η Αλ Αΐν στα ταμεία του Παναθηναϊκού για τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ έχουν εξελιχθεί σε σίριαλ, καθώς οι πράσινοι οδηγήθηκαν σε κατάθεση προσφυγής στη FIFA.

Ο Παναθηναϊκός έχει άμεση ανάγκη από τα χρήματα των Αράβων, με τις δύο δόσεις να αγγίζουν το ποσό του 1.4 εκατ. ευρώ. Ποσό που θα αποτελούσε μια βαθιά ανάσα για τον σύλλογο στις εκατοντάδες υποχρεώσεις που καλείται να καλύψει.

Οι πράσινοι έλαβαν πρωτοβουλία για απευθείας επαφές, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου να αναχωρεί για το Άμπου Ντάμπι, σε μια προσπάθεια ώστε να λυθεί το γρηγορότερο δυνατόν το σίριαλ με τα λεφτά της Άλ Αΐν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα Live Sport.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.