ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να εμφανιστεί και να τοποθετηθεί ο Αλαφούζος

Σε εξαιρετικά κρίσιμες στιγμές για τον Παναθηναϊκό και με τα ερωτήματα να είναι πολλά, ο Γιάννης Αλαφούζος οφείλει να εμφανιστεί και - εκτός των άλλων - να τοποθετηθεί.

Να εμφανιστεί και να τοποθετηθεί ο Αλαφούζος

Μόνο καί στον Παναθηναϊκό, αλλά και στον ίδιο, κάνει η επιθυμία του να βρίσκεται πίσω από την κουρτίνα σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές. Ο κόσμος είναι στα κάγκελα, κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, οι απορίες πολλές. Ο μεγαλομέτοχος πρέπει να εμφανιστεί ξανά στο προσκήνιο και φυσικά να τοποθετηθεί για τις εξελίξεις.

Θα σωθεί ή όχι ο Παναθηναϊκός; Τι πραγματικά συμβαίνει με τον φάκελο αδειοδότητης και πόσες πιθανότητες υπάρχουν να αλλάξει η ποινή υποβιβασμού εδώ που φτάσαμε; Τι συμβαίνει με την πρόταση Γιαννακόπουλου και τι απάντηση δίνει; Τι πραγματικά ισχύει με τον Ταϊλανδό φερόμενο ως υποψήφιο αγοράστή; Ποιο είναι, στην τελική, το μέλλον της ομάδας;

Ζητούνται απαντήσεις, οι οποίες μπορούν να δοθούν μόνο από τον ίδιο τον κ. Αλαφούζο. Καλό θα είναι σύντομα κάτι τέτοιο να συμβεί, προκειμένου το τοπίο να σταματήσει να είναι θολό και ο κόσμος να ενημερωθεί επισήμως για όλα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.373 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.