ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πληρώθηκαν οι τρεις, αποφεύγει την αφαίρεση βαθμών ο Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πλήρωσε τους Σεμπάστιαν Λέτο, Μίκαελ Εσιέν και Χοσέ Τοτσέ και αποφεύγει τον τον κίνδυνο αφαίρεσης 9 βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα.

Πληρώθηκαν οι τρεις, αποφεύγει την αφαίρεση βαθμών ο Παναθηναϊκός

Λήξη συναγερμού στον Παναθηναϊκό με τις υποθέσεις οφειλών στους Χοσέ Τοτσέ, Σεμπάστιαν Λέτο και Μάικλ Εσιέν και το -9 που επιβλήθηκε στην ομάδα, κάτι που θα σήμαινε και υποβιβασμό.

Οι πληρωμές στους τρεις ποδοσφαιριστές με ένα ποσό που συνολικά φτάνει τις 125 χιλιάδες ευρώ έγιναν σήμερα και οι “πράσινοι” αποφεύγουν την αφαίρεση βαθμών.

Πάντα παραμένει ανοικτή η υπόθεση Βέμερ. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πρέπει να δώσει περίπιυ 500.000 ευρώ στον Γερμανό μέχρι την Παρασκευή, αν θέλει να πάρει πίσω τους τρεις βαθμούς που έχουν αφαιρεθεί.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.636 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.