ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (21:15, PANATHINAIKOS24.GR LIVE)

Πρώτο «check in» για Βελιγράδι στο «καμίνι» του ΟΑΚΑ

Ώρα πλέι οφ για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος υποδέχεται απόψε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για το Game 1 της σειράς που θα κρίνει την πρόκριση για το Final-4 του Βελιγραδίου.

Πρώτο «check in» για Βελιγράδι στο «καμίνι» του ΟΑΚΑ

Έφτασε η μεγάλη ώρα για τον Παναθηναϊκό! Απομένουν λίγες ώρες για το τζάμπολ της πρώτης αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ (21:15, Nova Sports 1), με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ να θέλει πάση θυσία τη νίκη ώστε να κάνει το πρώτο από τα τρία check in που απαιτούνται για την εξασφάλιση του εισιτηρίου για το μεγάλο ραντεβού των Final-4 στο Βελιγράδι.

Οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν τη Ρεάλ μην έχοντας ουσιαστικά προβλήματα, πλην του ανέτοιμου Κέι Σι Ρίβερς, με το κατάμεστο ΟΑΚΑ (τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν την Κυριακή του Πάσχα) και τους 18.000+ οπαδούς να στέκονται στο πλευρό της ομάδας, στον δρόμο για την επίτευξη του μεγάλου τους στόχου, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στα Final-4 έπειτα από έξι χρόνια απουσίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία ο Τσάβι Πασκουάλ έχει χρίσει ως φαβορί της σειράς, έρχεται στην Αθήνα πληγωμένη μεν, από τις σημαντικές απώλειες των Γιουλ και Καμπάτσο (ενοχλήσεις έχει και ο Ράντολφ αλλά θα βρίσκεται στη 12άδα), με στόχο να «σπάσει» την έδρα του «τριφυλλιού» (κάτι που συνέβη μόλις δύο φορές φέτος) και να φέρει τη σειρά στα μέτρα της.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.151 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα, ο Λετονός Όλεγκς Λάτισεβς και ο Σλοβένος Νταμίρ Γιαβόρ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...