ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Υπερασπίζεται το ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Υπερασπίζεται το ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Πλούσιο είναι το σημερινό πρόγραμμα σε όλα τα επίπεδα του κουπονιού, τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ. Έχουμε τζάμπολ στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο, θα δώσουμε έμφαση σε Κύπελλο Ελλάδας, Α’ Αγγλίας και Σουηδία. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr από το κουπόνι στοιχήματος.

Το πρώτο βήμα

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης για την Ευρωλίγκα. Έκανε τη ρελάνς η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, που έκλεισε την κανονική περίοδο με πέντε σερί νίκες και κατέκτησε την τέταρτη θέση και παράλληλα το πλεονέκτημα έδρας. Είναι προφανές ότι το προβάδισμα είναι με την πλευρά των πρασίνων, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα ισχυροί στο γήπεδο τους, με ρεκόρ 13-2, ωστόσο επίσης ξεκάθαρο είναι ότι δεν πρέπει να υποτιμηθεί η Ρεάλ. Στον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου ο Παναθηναϊκός νίκησε στο ΟΑΚΑ με 82-80 και στον δεύτερο γύρο, στη Μαδρίτη, η Ρεάλ επικράτησε εύκολα 92-75. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι Ισπανοί έρχονται στην Αθήνα χωρίς τους Καμπάτσο και Γιουλ, με τον πρώτο να υποβάλλεται σε αρθροσκόπηση και τον δεύτερο να «τρέχει» για να προλάβει το τρίτο ματς της σειράς. Οι συνθήκες για τον Παναθηναϊκό είναι ευνοϊκές ώστε να ξεκινήσει τη σειρά με νίκη, θεωρούμε ότι μπορεί να τα καταφέρει, επιλέγουμε Παναθηναϊκός -2.5 σε απόδοση 1.94.

Ακόμη ένα υψηλό σκορ στην Τούμπα

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Πανιώνιος για το Κύπελλο Ελλάδος. Πρόκειται για τον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον δικέφαλο να έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στον τελικό μετά τη νίκη 1-3 στη Νέα Σμύρνη. Με το ίδιο σκορ (3-1) επιβλήθηκε του Πανιωνίου και το περασμένο Σάββατο για τη Σούπερλιγκ, σ’ ένα παιχνίδι όπου απέδωσε απολαυστικό ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να φτάσει σε υψηλότερο σκορ. Ανήμπορος να ακολουθήσει τους ρυθμούς και την ένταση του ΠΑΟΚ ο Πανιώνιος, είναι «λαβωμένος» από πολλές απουσίες, σκέφτεται το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται να παραταχθεί με αλλαγές. Λογικά το σκορ θα πάει ψηλά, επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.91.

Άσσος για Ροτσντέιλ

Πάμε στην Α’ Αγγλίας και την αναμέτρηση Ροτσντέιλ – Όλνταμ. Είναι εξ αναβολής αναμέτρηση στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη και δίνουν μάχη για την παραμονή. Θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμο το παιχνίδι, ο νικητής θα αποκτήσει πλεονέκτημα για τη μάχη της σωτηρίας, σε τέτοιου είδους ματς ο γηπεδούχος πάντα έχει προβάδισμα. Από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Πιτέρμπορο έρχεται η Ροτσντέιλ (0-1), που ανέβασε το ηθικό της, σήμερα υποδέχεται την κακή εκτός έδρας Όλνταμ, που μετράει ρεκόρ 1-3-6 στις τελευταίες 10 εξόδους της. Δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους και επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.00.

Με το G/G στη Σουηδία

Κλείνουμε με την Α’ Σουηδίας και την αναμέτρηση Σούντσβαλ – Τρέλεμποργκ. Το πρωτάθλημα είναι ακόμη στην αρχή του, πρόκειται για παιχνίδι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, είναι δεδομένο ότι οι ομάδες δεν είναι ακόμη 100% έτοιμες. Η Σούντσβαλ έχει ξεκινήσει τη σεζόν με 2/2 ισοπαλίες, τελευταία εκ των οποίων το εντός έδρας 2-2 με τη Μάλμε, αποτέλεσμα που ήταν σαν νίκη με δεδομένο ότι έχανε 1-2 στο 84’. Στον αντίποδα, η Τρέλεμποργκ έχει πάρει μόλις έναν πόντο στις πρώτες τρεις αγωνιστικές (0-1-2), έρχεται από εντός έδρας ήττα 1-2 κόντρα στην Έρεμπρο, δέχτηκε γκολ σε όλα τα ματς. Η Σούντσβαλ παίζει τρίτο σερί εντός έδρας ματς, σήμερα είναι το φαβορί και οφείλει να κερδίσει. Απ’ την άλλη, η Τρέλεμποργκ έχει αμυντικά ζητήματα, δεν μπορεί να κρατήσει το «μηδέν», όμως επιθετικά βρίσκει λύσεις. Επιλέγουμε το Goal / Goal σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE