ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τόσα χρήματα χρειάζεται άμεσα ο Παναθηναϊκός»

Τι ειπώθηκε στο Δ.Σ για τα λεφτά που χρειάζεται... χθες η ομάδα, τις οφειλές για Βέμερ και την περίπτωση υποβιβασμού.

«Τόσα χρήματα χρειάζεται άμεσα ο Παναθηναϊκός»

To απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε Δ.Σ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με κύριο θέμα τις πληρωμές και τον τρόπο με τον οποίο θα γίνουν κινήσεις για την εξόφληση ορισμένων άμεσων αναγκών.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», τα κύρια ζητήματα που προκύπτουν από το Δ.Σ βγαίνουν από τα λεγόμενα των στελεχών της ΠΑΕ, γύρω από την άμεση ανάγκη του Παναθηναϊκού για χρήματα και την προσπάθεια για αποφυγή του υποβιβασμού λόγω μη αδειοδότησης.

«Χρειαζόμαστε για άμεσες ανάγκες 2 εκατ. ευρώ. Η ομάδα δεν πρόκειται να πάρει άδεια, αλλά θα αλλάξει ο κανονισμός από τη Superleague ή την ΕΠΟ και δεν θα πέσουμε», ήταν μια από τις ατάκες που ακούστηκε στο Δ.Σ, με τους «πράσινους» να συνεχίζουν να… ρισκάρουν πάνω στο ζήτημα της αδειοδότησης.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, στη συνεδρίαση θίχτηκε και το θέμα του Γενς Βέμερ, με τους «πράσινους» να τονίζουν ότι: «Είναι πολλά τα 530.000 ευρώ που ζητάει ο παίκτης», με τον Βασίλη Κωνσταντίνου ν’ αναφέρει ότι: «Περιμένουμε το ΟΚ από την ΕΠΟ για να του δώσουμε τις 50.000 ευρώ και να πάρουμε τους βαθμούς πίσω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.