ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ένα ματς, ΟΛΗ η χρονιά για τον Παναθηναϊκό

Έπειτα από το τελευταίο αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός παίζει την κατηγορία στο επόμενο ματς με τη Νίκη Αιγινίου. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ένα ματς, ΟΛΗ η χρονιά για τον Παναθηναϊκό

Η «καθαρή» νίκη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης επί της Νίκης Αιγινίου (3-0 σετ) στα πλέι άουτ της Volley League, έδωσε το χαρακτήρα… ζωής και θανάτου στο επικείμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τους αποψινούς ηττημένους στο Αιγίνιο.

O Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελευταία θέση των πλέι άουτ με 3 βαθμούς και θα παίξει την κατηγορία στο επόμενο παιχνίδι με τη Νίκη (η οποία είχε πάρει διπλό στην Κυψέλη) στο Αιγίνιο.

Τα σενάρια για το κρίσιμο ματς:

α) Εάν ο Παναθηναϊκός πάρει καθαρή νίκη (3-0 ή 3-1 σετ) στο Αιγίνιο, τότε «καθαρίζει» οριστικά με την υπόθεση παραμονή, διατηρώντας τη θέση του στη Volley League.

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.764 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

β) Εάν ο Παναθηναϊκός ηττηθεί στο τάι-μπρέικ (3-2), τότε θα πάρει έναν βαθμό και θα έχει ακόμη ένα… match ball για την κατηγορία στο επόμενο ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που θα είναι αδιάφορος, αναζητώντας νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ.

γ) Εάν ο Παναθηναϊκός ηττηθεί με 3-0 ή 3-1 σετ στο Αιγίνιο, τότε θα αποχαιρετίσει την πρώτη κατηγορία…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...