ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενόχληση Γιαννακόπουλου για την «απάντηση Αλαφούζου»

Θορυβημένος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχετικά με σημερινό δημοσίευμα που αφορά την απάντηση της πλευράς Αλαφούζου, με τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΚΑΕ να υποστηρίζει ότι δεν έχει έρθει ουδεμία απάντηση για την ΚΑΕ.

Ενόχληση Γιαννακόπουλου για την «απάντηση Αλαφούζου»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα, η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου ανέφερε ότι έχει απαντήσει στην επιστολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος έφερε στο προσκήνιο το θέμα με το Athens Alive OAKA.

Ωστόσο, το γεγονός αυτό ενόχλησε αρκετά τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ, καθώς το περιβάλλον του υποστηρίζει ότι δεν έχει λάβει ουδεμία απάντηση εδώ και έναν μήνα από τον Γιάννη Αλαφούζο, σε αντίθεση με όσα φέρεται να υποστηρίζει η πλευρά του «mr ΣΚΑΪ».

Μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναρωτιέται εάν τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα είναι προϊόν ψευδών πληροφοριών, ή υπάρχει προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.004 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.