ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάσο: «Ποιο μπάσκετ; Ποια τακτική; Ο Παναθηναϊκός έκανε 20-0!»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, για όσα έγιναν στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ αλλά και για το κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης.

Λάσο: «Ποιο μπάσκετ; Ποια τακτική; Ο Παναθηναϊκός έκανε 20-0!»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο:

Για το ματς της Τρίτης και το αυριανό: «Μιλάμε για ένα ματς που ξεκίνησε με 20-0. Οπότε ποιο μπάσκετ και ποια τακτική; Πρέπει να αναλύσουμε άλλα πράγματα. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι και ήμασταν πίσω στο σκορ με 10-0 στα πρώτα δευτερόλεπτα. Ήταν πολύ δύσκολο για μας να επιστρέψουμε στο ματς, αν και είχαμε κάποιες ευκαιρίες με ανοικτά σουτ. Πρέπει να καταλάβουμε ότι θα είναι άλλο ματς το δεύτερο της σειράς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Στην τελική είναι 1-0 ακόμα. Υπάρχει πολύ δρόμος ακόμα.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τρομερή ενέργεια, ευστόχησε στα σουτ σε αντίθεση με εμάς που αστοχήσαμε ακόμα και σε εύκολους αιφνιδιασμούς. Προσπαθήσαμε να κάνουμε πράγματα, τα οποία δεν βγήκαν. Πρέπει να βελτιωθούμε και να νικήσουμε στο ΟΑΚΑ. Η ανησυχία μου είναι να καταλάβουμε ακριβώς το παιχνίδι που κάνει ο Παναθηναϊκός

Όταν έχεις χάσει με τόσο μεγάλη διαφορά, έχει πληγωθεί η υπερηφάνεια σου. Είναι δύσκολο να πούμε ότι είχαμε την ευκαιρία μας από τη στιγμή που χάσαμε με 30 πόντους διαφορά. Όπως λέω από το ξεκίνημα της σεζόν, τα πάντα είναι ένα μάθημα. Και εμείς πήραμε ένα καλό μάθημα!», συμπλήρωσε και δεν έκρυψε πως έχασε τον ύπνο του. «Δεν κοιμήθηκα πολύ, είδα πάλι το παιχνίδι και αν θα έπρεπε να εξηγήσω τι ακριβώς συνέβη δεν θα είχα χρόνο να κάνω προπόνηση. Όταν χάνεις με 30 πόντους, πολλά πράγματα μπορείς να πεις. Απλά στέκομαι στο ότι ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς σε αυτό το ματς.»

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.637 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις απουσίες στα γκαρντ: «Πριν 10 μήνες είχαμε Γιουλ και Καμπάτσο. Όμως είμαστε εδώ. Τώρα δεν ανησυχώ που δεν έχω τους δύο παίκτες. Είμαστε αυτοί που είμαστε και είμαι για την ομάδα μου. Θα προσπαθήσουμε να περήφανος πάρουμε έτσι το εισιτήριο για το Final 4. Σίγουρα οι Γιουλ και Καμπάτσο είναι δύο πολύ σημαντικοί παίκτες για μας αλλά τώρα πρέπει να παίξουμε με αυτούς που έχουμε και με αυτούς θα προχωρήσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...