ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νόμιζες ότι ο Παναθηναϊκός έπαιζε με την Ρεάλ Μπέτις…

Ο Τόλης Κοτζιάς γράφει για τη διαστημική εμφάνιση του Παναθηναϊκού, που έκανε τη Ρεάλ Μαδρίτης να μοιάζει με τους ουραγούς του ισπανικού πρωταθλήματος.

Νόμιζες ότι ο Παναθηναϊκός έπαιζε με την Ρεάλ Μπέτις...

Ποτέ ένα ματς δεν τελείωσε τόσο γρήγορα: «Ο Παναθηναϊκός το άξιζε από τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα» είπε ο προπονητής της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο, και κάπως έτσι περιγράφεται το μυθικό βράδυ, που έζησαν χθες οι «πράσινοι» στο ΟΑΚΑ. Και είναι σίγουρο ότι Πασκουάλ, παίκτες και όχι μόνο ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα περίμεναν τέτοια εμφάνιση. Τέτοια εξέλιξη στο παιχνίδι.

Διαβάστε το υπόλοιπο κείμενο εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.