ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θανάσης: «Παίκτες, κόσμος, διοίκηση, προπονητές είμαστε ένα και παλεύουμε για το όνειρο»

Οι δηλώσεις του Θανάση Αντετοκούνμπο στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο ματς της προημιτελικής σειράς.

Θανάσης: «Παίκτες, κόσμος, διοίκηση, προπονητές είμαστε ένα και παλεύουμε για το όνειρο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Αντετοκούνμπο στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

 Ποιο ήταν το στοιχείο που σας ενέπνευσε και ό,τι είχε ζωγραφίσει στο πινακάκι του ο Πασκουάλ, βγήκε αυτούσιο στο παρκέ;

«Δεν θέλω να πω πολλά και μεγάλα λόγια. Εκεί που θέλω να σταθώ είναι στον κόσμο. Θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήρθε και μας έδωσε ώθηση με τη φωνή του. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια ατμόσφαιρα στη ζωή μου και τους περιμένουμε όλους και πάλι την Πέμπτη για να συνεχίσουμε μαζί!».

-Στα πιο μεγάλα όνειρα σου είχες φανταστεί ποτέ, τέτοια εκκίνηση του Παναθηναϊκού σαν την αποψινή (20-0 στο 5΄);

«Όταν παίζεις μπάσκετ στο επίπεδο που είναι ο Παναθηναϊκός δεν σκέφτεσαι τέτοια πράγματα. Απλά ζεις τη στιγμή. Παίζουμε πέντε εναντίον πέντε και προσπαθούμε για το καλύτερο και να βγάλουμε στο παρκέ αυτά που θέλει ο προπονητής».

-Τελικά το μυστικό του Παναθηναϊκού είναι το «δέσιμο» που υπάρχει από την αρχή της σεζόν;

«Το βλέπει και ο κόσμος ότι όλοι παλεύουμε μαζί. Παίκτες, κόσμος, διοίκηση, προπονητές είμαστε ένα και δουλεύουμε μαζί για τη διάκριση και το όνειρο… ».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.321 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Την Πέμπτη (19/4) είναι το Game 2, περιμένεις κάτι αντίστοιχο με το πρώτο παιχνίδι σε κερκίδα και παρκέ;

«Η σημερινή νίκη έχει ήδη σβηστεί από το μυαλό μας. Έχουμε κάνει το 1-0 και προχωράμε, δε στεκόμαστε σε αυτό και τον τρόπο που ήρθε».

-Πως αισθάνεσαι που «προσγείωσες» απότομα με τις αμυντικές σου προσπάθειες το «παιδί-θαύμα» της Ρεάλ, Λούκα Ντόντσιτς;

«Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και εγώ, αλλά και ο Νικ Καλάθης. Διαβάσαμε κάποιες φάσεις και δεν του επιτρέψαμε να κάνει το παιχνίδι του. Ελπίζω να το πετύχουμε και πάλι την Πέμπτη».

-Σε διάφορες στιγμές σε είδαμε να τον πλησιάζεις και να του ψιθυρίζεις… πράγματα. Μπορείς να μας αποκαλύψεις μερικά από αυτά που… μοιράστηκες με τον Ντόντσιτς;

«Τίποτα! Είμαστε φίλοι, του είπα τα καλύτερα… »

– Ο Νικ Καλάθης έδωσε για ακόμη ένα βράδυ ρεσιτάλ στη δημιουργία (16ασ.)…

«Τρομερός, μόνο αυτό αρκεί! Ο Νικ είναι ο αρχηγός μας! Συνεχίζει αυτό που έχει ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς και δεν κάνει… διαλλείματα. Τώρα μάλιστα που «έδεσε» και με τον Μάικ Τζέιμς είναι πραγματικά απόλαυση όταν τρέχουν στο transition».

-Τα εξωαγωνιστικά σε απασχολούν καθόλου, γιατί σύμφωνα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο η σεζόν που διανύουμε μπορεί να είναι και η τελευταία του Παναθηναϊκού στην Euroleague.

«Δεν πρέπει να ασχολούμαστε εμείς οι παίκτες με αυτά. Έχουμε άλλους να ασχοληθούν και να σκεφτούν το μέλλον του Παναθηναϊκού. Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που κάναμε σήμερα, να δείχνουμε συγκεντρωμένοι και να ασχολούμαστε μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...