ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκάμπριελ: «Είμαστε πεινασμένοι για το Final Four» (vid)

Για τη δίψα των παικτών να προκριθούν στο φάιναλ φορ, αλλά και για την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ μίλησε ο Κένι Γκάμπριελ.

Γκάμπριελ: «Είμαστε πεινασμένοι για το Final Four» (vid)

“Ημασταν έτοιμοι γι’αυτά τα παιχνίδια. Ήταν μακρύς ο δρόμος αλλά αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παλεύαμε όλη τη σεζόν. Ξέρουμε ο αγώνας της Πέμπτης θα είναι πολύ πιο δύσκολος, γι’αυτό θα πρέπει να παραμείνουμε επιθετικοί», είπ αρχικά ο Αμερικανός φόργουορντ  και πρόσθεσε: «Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση στην επίθεση αλλά η Ρεάλ έχει τον χρόνο να αλλάξει κάποια πράγματα, όπως και εμείς. Ο αγώνας της Πέμπτης θα είναι σκληρός αλλά θα πρέπει να παλέψουμε για 40 λεπτά. Είμαστε “πεινασμένοι” και θέλουμε να πάμε στο Βελιγράδι, αλλά έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια».

 Σχετικά με την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ: “Ένιωσα σαν να παίζω μπροστά σε 30.000 φιλάθλους και όχι σε 18.000. Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Το sold out σε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο είναι απίστευτο, σε κάνει να θέλεις να ευστοχήσεις σε κάθε σουτ, να πάρεις όλα τα ριμπάουντ, να κλέψεις την μπάλα, να καρφώσεις, είναι απλά απίστευτο. Το συναίσθημα είναι απερίγραπτο».

🎙 @younggizzle22_foe : “Είμαστε «πεινασμένοι» και θέλουμε να πάμε στο Βελιγράδι” #PAORMB #PlayOffs #PAOBC Watch full video @ our Official Facebook Account 👉 @paobcgr

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.535 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

A post shared by Panathinaikos BC (@paobcgr) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...