ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 21:15 (NS2 - PANATHINAIKOS24.GR)

Όλα για το 2-0 στο καμίνι του ΟΑΚΑ!

Με στόχο να κάνει το 2-0 και να πάρει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει ξανά τη Ρεάλ Μαδρίτης στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Όλα για το 2-0 στο καμίνι του ΟΑΚΑ!

Δυο μέρες μετά τον θρίαμβο και την εντυπωσιακή νίκη στο πρώτο παιχνίδι, οι “πράσινοι” θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες απέναντι στη “βασίλισσα”, η οποία θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση. Οι “πράσινοι” κρατούν χαμηλούς τόνους, καθώς γνωρίζουν ότι κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Σε αυτό το πνεύμα, άλλωστε, ήταν και οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ.

«Η Ρεάλ έχει μια απίστευτη ομάδα, με ποιότητα και περισσότερη εμπειρία από εμάς. Ξέρω πως θα αντιδράσουν, θα ξεκινήσουν το ματς επιθετικά. Θα είναι έτοιμοι να παίξουν. Λόγω της ποιότητας συνεχίζουμε να τους θεωρούμε φαβορί», ήταν τα λόγια του Καταλανού.

Για τον Παναθηναϊκό αναμένεται να επιστρέψει ο Κέι Σι Ρίβερς, που δεν αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι λόγω ενοχλήσεων στον ώμο.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.059 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο ΟΑΚΑ αναμένεται να βρεθούν ξανά 20.000 οπαδοί, οι οποίοι θα μεταρέψουν ξανά το κλειστό σε… καμίνι, προκειμένου να βοηθήσουν τον εξάστερο, ώστε να φτάσει σε μια ακόμη σημαντική νίκη.

Οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία) και Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) θα αποτελέσουν το διαιτητικό τρίο του Game 2.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.