ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίκτες σε Κωνσταντίνου: “Πολλά τα ψέματα, δε σας πιστεύουμε”

Προειδοποιούν με αποχή διαρκείας οι παίκτες του Παναθηναϊκού αν δεν πάρουν το υπόλοιπο του Δεκεμβρίου - Ολα όσα ειπώθηκαν στη σημερινή συνάντηση με τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Παίκτες σε Κωνσταντίνου:

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήγε στο Κορωπί και συναντήθηκε με τους παίκτες προκειμένου να γίνει μια συζήτηση για τα οφειλές.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν λάβει το 30% του Δεκεμβρίου και σήμερα ζήτησαν το υπόλοιπο του μήνα, αλλά και δυο μισθούς για τους υπαλλήλους στο Κορωπί, οι οποίοι είναι απλήρωτοι. Αν αυτό δε γίνει μέχρι την Τρίτη θα κατέβουν σε αποχή διαρκείας.

«Απ’ όσο ξέρω, βάσει προγραμματισμού, το υπόλοιπο του Δεκεμβρίου είναι να το πάρετε στο τέλος Απριλίου», τόνισε ο Βασίλης Κωνσταντίνου για να πάρει την παρακάτω απάντηση από τους ποδοσφαιριστές:

«Δε σας πιστεύουμε πια. Έχουμε ακούσει τόσα ψέματα. Υπάρχουν παιδιά εδώ που τα συμβόλαιά τους τελειώνουν, η χρονιά ολοκληρώνεται, τι θα γίνει.  Έχουμε κάνει υπομονή, αλλά δεν πάει άλλο. Φτάσαμε στα όριά μας. Θέλουμε μέχρι την Τρίτη το υπόλοιπο του Δεκεμβρίου και πληρωμή 2 μισθών στους υπαλλήλους, αλλιώς θα πάμε σε αποχή διαρκείας. Δεν πάει άλλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE