ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση Θύρας 13 Πετραλώνων για τον πυροβολισμό στο ΟΑΚΑ

Τι αναφέρει για το περιστατικό.

Ανακοίνωση Θύρας 13 Πετραλώνων για τον πυροβολισμό στο ΟΑΚΑ

Αναλυτικά:

Μετά από τόσα περιστατικά που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια με συγκεκριμένους ανθρώπους (υπαλλήλους) το ποτήρι ξεχείλισε σήμερα. Σαν οπαδοί και παιδιά της Θύρας 13 μεγαλώσαμε με κάποια πρότυπα, που προς τιμήν τους είναι ακόμα εδώ και δείχνουν στους μικρότερους τι σημαίνει να είσαι Παναθηναϊκός αφιλοκερδώς και να νοιάζεσαι για το ΤΡΙΦΥΛΛΙ στα οποία δεν μπορεί ο καθένας να τους κάνει μαφιόζικες επιθέσεις.

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗ προς κανέναν Παναθηναϊκό απο αυτούς! Εμείς λοιπόν αυτούς τους ανθρώπους δεν τους θεωρούμε ούτε συνοπαδους μας, ούτε αδέρφια μας και δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε μαζί τους. Από αυτή λοιπόν τη στιγμή και μέχρι να φύγουν αυτοί από τον Παναθηναϊκό εμείς βαδίζουμε στον δικό μας δρόμο.

ΥΓ: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ 13

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.123 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ UNDERGROUND 1994

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.