ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΙΡΩΤΣΟΣ

Ο Αλαφούζος οφείλει να δώσει την ομάδα σε σίγουρα χέρια

Ο επόμενος διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι καθαρός σαν κρύσταλλο και να μην αφήνει την παραμικρή αμφιβολία για τις αγνές προθέσεις του και για την φιλοδοξία του να εκτοξεύσει τον σύλλογο.

Ο Αλαφούζος οφείλει να δώσει την ομάδα σε σίγουρα χέρια

Ο Γιάννης Αλαφούζος πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στην επιλογή που θα κάνει για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού. Το βάρος του να παραδώσει την ομάδα σε κάποιον ο οποίος θα αποτελεί εγγύηση για το μέλλον και δεν θα παρουσιάζει ο σύλλογος τα ίδια προβλήματα με τα φετινά, είναι μεγαλύτερο ακόμα και από το ίδιο το βάρος που κουβαλούσε όλα αυτά τα χρόνια που ήταν διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ.

Κι αν για το “Athens Alive” τα πράγματα είναι εντελώς ξεκάθαρα, λόγω της παρουσίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε αυτό, το θέμα του Παϊρότζ έχει κενά. Κενά που πρέπει να καλύψει ο Αλαφούζος, πρώτα στις συζητήσεις του με τους υποψήφιους επενδυτές και εν συνεχεία να μιλήσει ο ίδιος στον κόσμο για το που θα παραδώσει την ομάδα. Η οποιαδήποτε περιπέτεια μπορεί να βλάψει τον Παναθηναϊκό και να τον φέρει σε χειρότερο σημείο απ’ ότι είναι σήμερα, θα βαραίνει τον Αλαφούζο για πάντα σε περίπτωση λάθος επιλογής.

Η δηλωμένη επιθυμία του να παραδώσει τα ηνία του συλλόγου στον επόμενο δεν πρέπει να αποτελέσει σε καμία περίπτωση την παγίδα που θα πέσει μέσα το ίδιο το κλαμπ. Η βιασύνη του Αλαφούζου να φύγει, δεν σημαίνει “πουλάω σ’ όποιον βρω”. Οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες και οι αγοραπωλησίες που έχει κάνει του χαρίζουν την απαραίτητη εμπειρία για να καταλάβει που παραδίδει.

Τα πολλά έως τώρα ραντεβού με την πλευρά των Ασιατών δείχνουν πως κινείται στη σωστή κατεύθυνση. Πρώτα καταλαβαίνεις τι έχεις απέναντι σου και μετά μπαίνεις στην ουσία της κουβέντας. Όπως στη σωστή κατεύθυνση είναι και η στάση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Θέλει τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό όσο τίποτα άλλο και όσο κανένας άλλος. Θέλει όχι μόνο να τον επαναφέρει στην κανονικότητα, αλλά να τον… εκτοξεύσει, όπως φάνηκε από την τελευταία τοποθέτησή του. Μίλησε για τίτλους και για επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αλλά θεωρεί καλοδεχούμενο οποιονδήποτε σοβαρό επενδυτή μπορεί να βοηθήσει τον σύλλογο. Δεν ζητάει αποκλειστικότητα, ούτε αποσύρει το ενδιαφέρον του επειδή ο Αλαφούζος μιλάει με άλλον. Και είναι διατεθειμένος ακόμα και να συνεργαστεί για το καλό του συλλόγου, που είναι και το ζητούμενο.

Κάθε μέρα από εδώ και στο εξής θα είναι κρίσιμη. Οι όποιες αμφιβολίες για το ποιος είναι ο Παϊρότζ και ποιοι οι συνεργάτες του πρέπει να σβηστούν από τον ίδιο τον Αλαφούζο. Αλλιώς δεν χάθηκε ο κόσμος να περιμένουμε έναν μήνα ακόμα, όταν το “Athens Alive” θα είναι έτοιμο να παραδώσει την ολοκληρωμένη πρότασή του και να δώσει τα χέρια με την κυβέρνηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE