ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Πασκουάλ: «Δεν παίξαμε άμυνα στο δεύτερο, χάσαμε σημαντική ευκαιρία»

Οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ.

Πασκουάλ: «Δεν παίξαμε άμυνα στο δεύτερο, χάσαμε σημαντική ευκαιρία»

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Σήμερα ήταν το τυπικό ματς πλέι οφ,ψένα παιχνίδι πόντο πόντο το οποίο η Ρεάλ πιθανώς κέρδισε λόγω της εμπειρίας. Δεν παίξαμε άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, δεχτήκαμε 53 πόντους, δεν ελέγξαμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ, τιμώρησαν τα λάθη μας με ανοιχτά σουτ. Εμείς είχαμε πίεση παίζοντας στην έδρα μας και αστοχήσαμε στα δικά μας σουτ.»

Για το ποια πράγματα θα πρέπει να αλλάξουν: «Καταρχάς είναι μόνο 1-1, είμαστε ισόπαλοι. Αν και έχουμε την αίσθηση ότι χάσαμε μία σημαντική ευκαιρία. Θα πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά, στο πρώτο τα πήγαμε εξαιρετικά. Σήμερα κάναμε τακτικά λάθη και η Ρεάλ από την άλλη έδειξε την ποιότητά της και τιμώρησε τα λάθη μας».

Για τα κριτήρια της διαιτησίας: «Όχι απλά θέλω να έχουμε μία καλή διαιτησία στην Μαδρίτη, δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. Αντίστοιχη διαιτησία από την άλλη προοπτική».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.178 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα κοινά στοιχεία με την σεζόν του 2009: «Να έχουμε σωστή νοοτροπία, με θετική σκέψη να διεκδικήσουμε. Είναι μία έμπειρη ομάδα με τεχνογνωσία στις επαφές. Τιμώρησε τα λάθη μας για αυτό την είχα χαρακτηρίσει και ως φαβορί».

Για το ότι δεν έκανε σουτ ο Ρίβερς: «Περίεργο παιχνίδι το οποίο δεν του ταίριαξε».

Για την άμυνα στο low post από την πλευρά της Ρεάλ: «Είχαμε πρόβλημα και στην άμυνα και στην επίθεση. Στην επίθεση πολλές φορές παίξαμε εκτός συστήματος, μας πίεσαν και μας έβγαλαν εκτός ρυθμού. Πήραμε κάποια σουτ βεβιασμένα. Όταν παίξαμε καλύτερα δεν βάλαμε τα ελεύθερα σουτ. Είναι παιχνίδια που κρίνονται σε μία δύο φάσεις, όπως το τρίποντο του Ρούντι».

Για την διαφορά στα ριμπάουντ: «Δεν θα πω τι έκανε καλά η Ρεάλ ή όχι, είχαμε πρόβλημα στο ριμπάουντ. Σήμερα είχαμε 8 ριμπάουντ από τους κοντούς, άλλη φορά 16. Είχαμε πρόβλημα στο ομαδικό ριμπάουντ. Στο πρώτο μέρος πήρε 10 επιθετικά ριμπάουντ. Ήταν μεγάλο το πρόβλημα στα πρώτα δύο δεκάλεπτα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...