ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρωτούσε για Παναθηναϊκό και δημοσιεύματα ο Παϊρότζ – Ποια τα δεδομένα

Ο Ταϊλανδός δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό και τα όσα λέγονται και γράφονται.

Ρωτούσε για Παναθηναϊκό και δημοσιεύματα ο Παϊρότζ - Ποια τα δεδομένα

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έχει κάνει την πρότασή του για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και περιμένει τις επόμενες μέρες ειδοποίηση από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, προκειμένου να γίνει γνωστό αν το deal ολοκληρωθεί ή όχι.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας, που οδεύει προς το τριφύλλι, υπό τις… ευλογίες της κυβέρνησης, αυτές τις μέρες ρωτούσε συνεχώς συνεργάτες του που είναι στο πρότζεκτ να τον ενημερώσουν για το αν υπάρχει κάποια εξέλιξη με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για το τι γράφεται και λέγεται στην Ελλάδα για την υπόθεση.

Γενικώς, δείχνει να ενδιαφέρεται έντονα για όλα όσα τονίζονται από τα Μέσα για το θέμα και μάλιστα συγκέντρωσε υλικό που πήρε από τους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό του. Υλικό με δημοσιεύματα και ρεπορτάζ γι αυτόν και τον Παναθηναϊκό. Ο Παϊρότζ βρέθηκε σε Σαν Μαρίνο και Ρώμη, αυτές τις μέρες, και σήμερα επέστρεψε στο Λονδίνο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.244 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προς το παρόν δεν προκύπτει ότι την Τρίτη θα υπάρξει σίγουρα ραντεβού ανάμεσα στις δυο πλευρές.  Ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι τέτοιο. Κι αυτό διότι ο Παϊρότζ περιμένει πρώτα ειδοποίηση από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και στη συνέχεια θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις. Οι πιθανότητες να αναλάβει, τελικά, ο Ταϊλανδός τον Παναθηναϊκό είναι αρκετές, αλλά ακόμη δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για συμφωνία, καθώς υπάρχει μια διαφορά 8 εκατομμυρίων ευρώ ανάμεσα στις δυο πλευρές. Το ποσό αυτό αφορά χρέη ή καλύτερα μέρος των χρεών.

Όλα αυτά ενώ είναι πάντα σε εξέλιξη η προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το Athens Alive, με τους συνεργάτες του να ετοιμάζουν το αναθεωρημένο πλάνο, το οποίο έχει ζητήσει η κυβέρνηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.