ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

K20: Παλικαρίσιο comeback και τώρα… ΠΑΟΚ!

Έναν πολύτιμο βαθμό απέσπασαν οι «πράσινοι» κόντρα στον Πανιώνιο (2-2) με αντεπίθεση στο φινάλε και διατηρούν ακέραιες τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της Κ-20. Ντέρμπι κορυφής την επόμενη εβδομάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

K20: Παλικαρίσιο comeback και τώρα... ΠΑΟΚ!

Η Κ-20 του Παναθηναϊκού έχασε μεν έδαφος στη μάχη της πρωτιάς, όχι όμως και την επαφή της με την κορυφή, έπειτα από το ισόπαλο 2-2 στην έδρα του Πανιωνίου. Πλέον, το τριφύλλι θέλει μόνο νίκη κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά» στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας στο Κορωπί, ώστε να επιστρέψει στην κορυφή, καθώς ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0 την Ξάνθη και αύξησε τη διαφορά στους τρεις βαθμούς.

Το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο δεν πήγε καλά για τους «πράσινους», οι οποίοι βρέθηκαν με δύο τέρματα πίσω στο σκορ, χάρη στα γκολ των Δημητρίου (9′) και Τσιντώνη (65′), ωστόσο βρήκαν τρόπο και σθένος ώστε να επιστρέψουν και με δύο πολύτιμα τέρματα από τους Ντόκο (83′) και Σέχου στο 90′, πήραν πολύτιμο βαθμό που τους κρατά ζωντανούς στη μάχη του τίτλου της Super League Κ20.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Φρατζέσκος): Ξενόπουλος (46′ λ.τρ. Χαλκίδης), Οικονομόπουλος, Ντόκο, Μαυρομάτης, Θεοχάρης, Αποστολάκης, Σκεντεράι (65′ Ξεπαπαδάκης), Καλομοίρης, Εμμανουηλίδης, Σέχου, Δουγένης (46′ Παπαδόπουλος)

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.257 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.