ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ραντεβού Αλαφούζου με… άστεγους τηλεοπτικά

Σύσκεψη στο γραφείο του στον ΣΚΑΪ έχει συγκαλέσει για σήμερα το πρωί ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ραντεβού Αλαφούζου με... άστεγους τηλεοπτικά

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα μιλήσει με ανθρώπους των ΠΑΕ, οι οποίες είναι… άστεγες τηλεοπτικά. Ο κ. Αλαφούζος θα τους ενημερώσει για τις κινήσεις που έκανε και τις επαφές που είχε μέχρι τώρα, καθώς ο ίδιος έχει πάρει την πρωτοβουλία να βρει λύση κοινή για όλους. Ο Παναθηναϊκός έχει βγει μπροστά σε αυτή την ιστορία και διότι το όνομά του πουλάει περισσότερο, αλλά και διότι ο μεγαλομέτοχός του είναι άνθρωπος των media και ξέρει καλύτερα το τοπίο.

Θυμίζουμε ότι η απόφαση των ΠΑΕ που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αλλαγή της ποινής υποβιβασμού. Η έλλειψη τηλεοπτικού συμβολαίου, καθιστά δύσκολη την αδειοδότηση. Στο σημερινό ραντεβού θα βρεθούν άνθρωποι από Ατρόμητο, Ξάνθη, Παναιτωλικό, Λαμία, Απόλλωνα Σμύρνης, Κέρκυρα και Πλατανιά. Επίσης, είναι πιθανό να δώσουν το “παρών” ο Άρης και ο ΟΦΗ, που έχουν εξασφαλίσει την άνοδό τους στη Σούπερ Λίγκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.