ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανησυχία στο Βέλγιο για την εμπλοκή Παϊρότζ στον Παναθηναϊκό!

Παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

Ανησυχία στο Βέλγιο για την εμπλοκή Παϊρότζ στον Παναθηναϊκό!

Ο Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ αναμένεται να μεταβεί στην Ελλάδα εντός της εβδομάδας ώστε να τρέξουν οι τελικές διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο για την παραχώρηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η υπόθεση της εμπλοκής της Pan Asia στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν φαίνεται να αφορά μόνο τους φίλους του τριφυλλιού, που προσδοκούν λύση στα θέματα του τμήματος, αλλά και τη βελγική Μουσκρόν!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν βελγικά δημοσιεύματα, στη Μουσκρόν παρακολουθούν τις τελευταίες κινήσεις του Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ με αγωνία, καθώς φοβούνται πως η πιθανή οριστικοποίηση της εμπλοκής του στον Παναθηναϊκό θα αφήσει σε δεύτερη μοίρα τον σύλλογο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.428 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ταϋλανδός απέκτησε στις 26 Μαρτίου το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Μουσκρόν και αναμένει την έγκριση του εγχώριου Διαιτητικού Δικαστηρίου ώστε να αναλάβει και επισήμως τις τύχες του συλλόγου. Συν τοις άλλοις, όπως αναφέρουν οι Βέλγοι, άπαντες στον σύλλογο περιμένουν από τον Πιεγκμπονσάντ μια επίσημη τοποθέτηση, όσον αφορά το πλάνο του για την ομάδα και τη νέα σεζόν.

Από τους Βέλγους διαρρέεται ότι η επίσημη εμφάνιση του Παϊρότζ στο προσκήνιο και η διενέργεια συνέντευξης Τύπου θα συμβεί στα μέσα Μαΐου, με τους φίλους της Μουσκρόν να αγωνιούν περιμένοντας να ακούσουν το πλάνο της επόμενης σεζόν αλλά και το τι θα συμβεί με τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.