ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωνσταντίνου σε παίκτες: «Ενημερώστε μας για να βάλουμε την Κ20»

Το αίτημα των ποδοσφαιριστών προς τον Βασίλη Κωνσταντίνου, οι απειλές για αποχή στο ματς με τον ΠΑΟΚ και η απάντηση για την... Κ-20!

Κωνσταντίνου σε παίκτες: «Ενημερώστε μας για να βάλουμε την Κ20»

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έλαβαν την απόφαση να απέχουν από τη σημερινή προπόνηση αλλά και από εκείνη της Τετάρτης, καθώς δεν ικανοποιήθηκαν από τα όσα άκουσαν δια στόματος Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος μετέβη το απόγευμα της Δευτέρας στο Κορωπί ώστε να συζητήσει τα των πληρωμών με τους ποδοσφαιριστές.

Οι παίκτες ζήτησαν να λάβουν το 35% της δόσης του Δεκέμβρη έως τη Δευτέρα, με αργότερη ενημέρωση επί του ζητήματος την Παρασκευή, θέτοντας στον Βασίλη Κωνσταντίνου ότι σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους, τότε θα σκεφτούν σοβαρά την αποχή και στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ξεκαθάρισε ότι η υπόθεση εξαρτάται από τον Γιάννη Αλαφούζο, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές στο να τον ενημερώσουν για το αν σκοπεύουν να προχωρήσουν σε αποχή από το ματς, ώστε ο Παναθηναϊκός να κατέβει την Κυριακή με την Κ-20!

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.895 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εδώ πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι αν τα πράγματα φτάσουν στα άκρα και οι ποδοσφαιριστές δεν κατέβουν στο ματς με τον ΠΑΟΚ, τότε δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν αρκετά μέλη της Κ-20 επειδή κάνουν προπόνηση και συμμετέχουν στην πρώτη ομάδα, άρα θα χρειαστεί η συνδρομή και της Κ-17.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...