ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επιτυχημένη η «Sponsors Day» της PAO BC Academy

Σε ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα, με την εντυπωσιακή συμμετοχή αθλητών της Ακαδημίας πραγματοποιήθηκε η Ημέρα Χορηγών της PAO BC ACADEMY.

Επιτυχημένη η «Sponsors Day» της PAO BC Academy

«Σε ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα, με την εντυπωσιακή συμμετοχή αθλητών της Ακαδημίας μας και των οικείων τους, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (14/4) η Ημέρα Χορηγών της PAO BC ACADEMY. Η όμορφη εκδήλωση επεφύλαξε πολλές εκπλήξεις, που είχαν ετοιμάσει οι χορηγοί μας για τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι διασκέδασαν, έβγαλαν φωτογραφίες και συμμετείχαν σε παιχνίδια!

Η SPONSORS DAY αποτελεί μια σημαντική ημέρα για την Ακαδημία, καθώς μας δίνει την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα με τους εκπροσώπους των εταιριών που στηρίζουν την προσπάθειά μας και να μάθουμε περισσότερα πράγματα για τις δραστηριότητές τους. Οι χορηγοί μας αποτελούν ζωτικό και αναπόσπαστο κομμάτι του ολοένα και μεγαλύτερου κύκλου μελών της PAO BC ACADEMY.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αθλητές του Παναθηναϊκού Superfoods Κένι Γκάμπριελ και Θανάσης Αντετοκούνμπο, οι οποίοι έπαιξαν με τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας μας, φωτογραφήθηκαν και υπέγραψαν αυτόγραφα.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.512 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το «παρών» στην όμορφη αυτή εκδήλωση έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος ανέβηκε στο βήμα και απηύθυνε χαιρετισμό, μιλώντας για την PAO BC ACADEMY και τους στόχους που αυτή ενσαρκώνει. Ακολούθως, ο κ. Γιαννακόπουλος πραγματοποίησε την κλήρωση δύο εισιτηρίων διαρκείας του Παναθηναϊκού Superfoods για τη σεζόν 2018-19 σε δύο μεγάλους τυχερούς!

Χαιρετισμό στην SPONSORS DAY απηύθυναν ο Διευθυντής της Ακαδημίας, Φραγκίσκος Αλβέρτης,καθώς και ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου DPG, Δημήτρης Κυνηγόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε τους χορηγούς για την άριστη συνεργασία τους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έλαβαν χώρα δύο ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από τον κ. Ματσίνο, ορθοπεδικό της Κλινικής Μητέρα, ο οποίος μίλησε για αθλητικές κακώσεις σε παιδιά και εφήβους και την κ. Παπαγεωργίου, διατροφολόγο της Κλινικής Μητέρα και επιστημονική συνεργάτιδα της PAO BC ACADEMY, η οποία μίλησε για τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών.

Η Ημέρα Χορηγών ολοκληρώθηκε με την κλήρωση των υπόλοιπων μεγάλων δώρων, σκορπίζοντας χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους.

Η PAO BC ACADEMY αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους χορηγούς της γι’ αυτή την όμορφη εκδήλωση. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη SPONSORS DAY 2019!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...