ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε νέα αποχή οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού

Ελήφθη η απόφαση και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προχωρούν σε νέα αποχή.

Σε νέα αποχή οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είχαν σήμερα το απόγευμα συνάντηση με τον Βασίλη Κωνσταντίνου στο Κορωπί, προκειμένου να ενημερωθούν για τα οφειλόμενά τους.

Άπαντες δεν έμειναν ικανοποιημένοι απ’ όσα άκουσαν από τον Βασίλη Κωνσταντίνου και έπειτα από μίνι σύσκεψη στα αποδυτήρια αποφάσισαν ομοφώνως να απέχουν τόσο από την σημερινή προπόνηση, όσο και από εκείνη της Τετάρτης, καθώς την Τρίτη έχει προγραμματιστεί ρεπό.

Η διοίκηση πρότεινε στους παίκτες να τους καταβληθεί ένα ποσοστό της τάξεως του 35% από τη δόση του Δεκέμβρη και στις 15 Μαΐου να εξοφληθεί όλος ο Φεβρουάριος και τα υπολειπόμενα του Δεκέμβρη. Στο άκουσμα της εν λόγω πρότασης, οι παίκτες αντιπρότειναν την καταβολή του 70% των μισθών του Δεκέμβρη μέχρι την επόμενη Δευτέρα. Το αίτημα των ποδοσφαιριστών θα εξεταστεί από τη διοίκηση η οποία θα απαντήσει την Τετάρτη.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.706 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» έδειξαν ότι έχουν φτάσει στα όριά τους και πως δεν θα κάνουν πίσω εάν δεν τηρηθούν οι δεσμεύσεις της διοίκησης προς εκείνους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...