ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέο κανάλι στο προσκήνιο για τα τηλεοπτικά του Παναθηναϊκού

Με ποιο δίκτυο έγινε επαφή από πλευράς των «άστεγων ΠΑΕ».

Νέο κανάλι στο προσκήνιο για τα τηλεοπτικά του Παναθηναϊκού

Το περασμένο Σάββατο, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε σύσκεψη με τους εκπροσώπους των ομάδων που δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη τηλεοπτικό συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι μετά το ραντεβού Αλαφούζου με τα μέλη του συνεταιρισμού και τον Θοδωρή Καρυπίδη του Άρη, υπήρξε επαφή με τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon TV, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη, το οποίο βλέπει με θετικό μάτι τη συνεργασία με τις τηλεοπτικά «άστεγες» ΠΑΕ.

Στο γκρουπ των συλλόγων που δεν έχουν έρθει σε συμφωνία με κάποιο τηλεοπτικό δίκτυο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο Ατρόμητος, η Ξάνθη, ο Παναιτωλικός, η Λαμία, ο Απόλλωνας και ο Άρης που του χρόνου θα αγωνίζεται στην Super League.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.232 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μένει να φανεί το κατά πόσο θα προχωρήσει αυτή η ιστορία που απασχολεί ιδιαιτέρως τον Παναθηναϊκό, την ώρα που υπάρχουν ανοιχτοί δίαυλοι και με τα δύο συνδρομητικά δίκτυα, τη Nova και την Cosmote TV.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.