ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έκρηξη Πασκουάλ, έφτασε μέχρι το κέντρο του παρκέ!

Εξερράγη ο Καταλανός με τη φάση του Πέιν.

Έκρηξη Πασκουάλ, έφτασε μέχρι το κέντρο του παρκέ!

Στα 19” πριν από το τέλος του ημιχρόνου, οι διαιτητές χρέωσαν με επιθετικό φάουλ τον Πέιν, με τον Πασκουάλ να βγαίνει έξω από τα ρούχα του με αυτήν την απόφαση, καθώς τόνιζε ότι πριν είχε γίνει φάουλ του Ρέγιες στον Αμερικανό ψηλό.

Οι διαιτητές χρέωσαν με τεχνική ποινή τον Καταλανό, κάτι το οποίο εξόργισε τον κόουτς των «πρασίνων» που έφτασε μέχρι το κέντρο του παρκέ για να ζητήσει εξηγήσεις από τον Πατέρνικο. Το τάιμ άουτ οδήγησε στο να ηρεμήσουν τα πνεύματα, όμως ο Πασκουάλ δεν μπόρεσε να καταλάβει την απόφαση των διαιτητών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.