ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ερευνά για απάτη τον Παϊρότζ η βελγική δικαιοσύνη

Τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το Βέλγιο σχετικά με τον Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ και την εμπλοκή του στη Μουσκρόν.

Ερευνά για απάτη τον Παϊρότζ η βελγική δικαιοσύνη

Η βελγική δικαιοσύνη διέταξε τη διενέργεια έρευνας εις βάρος του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ και της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μουσκρόν, έπειτα από καταγγελία της Μαλίν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ από το Βέλγιο, διατάχθηκε έρευνα για απάτη του Ταϊλανδού επιχειρηματία, ο οποίος κατηγορείται ότι δεν αποτελεί τον ιδιοκτήτη της Μουσκρόν αλλά τον άνθρωπο που μπαίνει μπροστά από εκείνους που κινούν πραγματικά τα νήματα, τους δύο ατζέντηδες, Πίνι Ζάχαβι και Φάλι Ραμαντάνι.

Η διοικητική εμπλοκή των μάνατζερ σε συλλόγους απαγορεύεται ρητά από τη βελγική νομοθεσία και γι’ αυτούς τους λόγους ερευνάται η υπόθεση και ο πραγματικός ρόλος του Πιενγκμπονσάντ.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 77.252 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, οι Βέλγοι, μέσω της εφημερίδας De Tijd, αναφέρονται στο ζήτημα αλλά και την προσπάθεια εμπλοκής του Παϊρότζ στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας μάλιστα ότι ίσως θα προσπαθήσει να εμπλακεί με παρόμοιο τρόπο, όπως και στη Μουσκρόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...